Gázellátó rendszerek tervezése

Gázellátó rendszerek tervezése

 

- laboratóriumi, analitikai gázellátó rendszerek

 

A laboratóriumi, természetesen elsősorban az analitikai rendszereknél a legfontosabb szempont a gáz tisztaságának megőrzése. Az általunk tervezett rendszerek kielégítik a legmodernebb analitikai műszerek speciális gáztisztaságra vonatkozó követelményeit.

           

- korrozív vagy mérgező gázok ellátó rendszerei

 

A korrozív gázok esetében a levegőben található vízpára távoltartása a berendezésektől nem könnyű feladat. Mivel ezek a gázok mérgezőek is így a környezet védelméről is gondoskodni kell. Az ilyen gázok gyakran cseppfolyós formában nyomás alatt vannak tárolva így a megfelelő elpárologtatáshoz szükséges hőátadást is meg kell oldani. Természetesen mi tudnunk ezeknek a problémáknak a megoldásában segíteni, legyen szó sósavgáz, klór, ammónia vagy kén-dioxid rendszerekről.

           

- gyógyszeripari higiénikus rendszerek

 

A gyógyszeriparban használt levegő, szén-dioxid és nitrogén gázokkal szemben a higiénikus rendszerkialakítás alapvető követelmény. A steril rendszerek kialakításában támaszkodhat szakértelműnkre.

           

- félvezető gyártás különleges igényű gázellátó rendszerei

 

A félvezető gyártáshoz szükséges a legnagyobb tisztaság elérése. A rendszerek tisztaságának megőrzése különleges technológiai megoldások alkalmazását igényli. A felhasználandó gázok pontos adagolásához cégünk egyedi, a vevő igényeire kialakított gázboxok tervezését és gyártását is vállalja.

 

 

Partnereink - referenciák

- Messer Hunagrogáz Kft.

- Chinoin

- Greensolar

- Egis Gyógyszergyár

- BME

 

Szakmai tanácsadás, állapotfelmérés

Cégünk szoros kapcsolatban áll az iparigázok forgalmazóival. Ez az együttműködés biztosítja, hogy naprakészek legyünk az ipari gázok felhasználásának fejlődésével és legújabb vívmányaival. Cégünk azonban egy független vállalkozás, így ha a forgalmazóktól független szaktanácsadóra van szüksége feltétlenül keressen meg minket.

Ha fejleszteni szeretné meglévő gázellátó rendszerét, de nincs lehetősége vagy szüksége egy teljesen új rendszert kiépítésére akkor, elvégezzük Önnek a rendszer állapotfelmérését és javaslatot teszünk a szükséges és a rendszer működését fejlesztő műszaki megoldások alkalmazására.

 

 

Egyedi laboratóriumi reaktorok tervezése és gyártása

A BME segítségével fejlesztettünk ki egy laboratóriumi reaktor termékcsaládot, amelyben nyomás alatt lehet gázokkal kémiai reakciókat (például hidrogénezést) végezni. A reaktorok egyszerű nyomástartó edényként 100 ml - 25 literig készülnek. Szükség esetén automatizálással is szállítjuk a berendezést, vezérelt fűtéssel, keveréssel.

Berendezéseink nyomástartománya  a teljes vákuumtól akár 40 bar-ig terjed.

Kérjen egyedi berendezéseinkre árajánlatot.